|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Anbefalinger

Tilfredse kunder er det vigtigste aspekt af vores forretning

Nedenfor kan du trykke på én af platformene og gå ind og læse udtalelser fra tidligere kunder. Hvis du har ris/ros omkring en oplevelse du har haft med GetItFixed hører vi meget gerne fra dig.

“Service og høj kvalitet!”

Service – Service – Service!

Ovenstående blandet med høje standarder og fantastisk faglighed, hjalp mig til at redde en ellers voldsomt virus ramt mac og samtidig få den op at køre bedre imod mindre betaling!
En absolut anbefaling herfra:-)<

Læs alle anbefalinger


“fantastisk stykke arbejde”

Jeg kan kun alt for godt anbefale denne butik. Der imødekommer nogle smilende gutter, som tager sig fin tid til at hjælpe dig og servicen er i top. Service idag er en mangelvare, men her får du den i overflod.
De har samtidig udført et fantastisk stykke arbejde.
Jeg kommer tilbage fremover, når jeg skal have fixet elektronikken.

Læs alle anbefalinger


“Der holdes hvad der loves”

Er selv lidt af en teknik-nørd. Har fikset mine egen smadrede telefoner, computere og hvad jeg nu ellers har haft fumlefingrerne viklet om. Kom dog en dag til kort og måtte søge hjælp. Til mit store held åbnede Get-it-Fixed nogenlunde samtidigt med at mit problem opstod.
Ejeren står selv i butikken og det er altid et godt tegn. En passioneret fyr, som vil gå langt for at få sin business godt igang. Den indstilling blandet med et par dygtige næver er en god opskrift på succes.
Har brugt Get-it-fixes et par gange – også til brugte dimser og gadgets, som der handles stort med, og er fuldt tilfreds med service og udvalg.
Han ved dog godt hvad han skal tage for sin service og det trækker lidt ned. Så en brugt PlayStation 4 til salg dyrere end hvad jeg kunne købe den for på nettet med samme specs, så man skal lige spørge ind til produkt og pris inden man handler. Men der holdes ellers hvad der loves og jeg vil klart anbefale dette sted.

Læs alle anbefalinger


Førsteklasses betjening

Efter at have købt en del brugt udstyr (bl.a. en refurbished MacBook Pro, 2 stk iphone 5 og nogle playstationcontrollere), samt fået repararet en del også (skærme, Mac installation, controllere m.m.) hos Getitfixed, så kan jeg kun give de allerbedste anbefalinger. Selv ved reklamationer bliver tingene løst med et smil (og hidtil uden beregning:).
Man bemærker også at der altid er folk (kunder) i butikken, og det er nok ikke kun fordi der er kaffe på kanden, for man får altid den der førsteklasses betjening som efterhånden er meget sjælden. Det giver en stor lyst til at anbefale butikken videre til venner og bekendte (og skrive en god anmeldelse på Google;)

Læs alle anbefalinger


 

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545