|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Hurtig og professionel PS4 reparation i København

Er din FIFA-kamp med vennerne sat på pause? Eller er krigen i Call of Duty indstillet? Så er der hjælp at hente her hos GET IT FIXED, hvor vi tilbyder en effektiv PS4 reparation, så du hurtigt kan vende tilbage til yndlingsspilet igen. Vi har stor viden på området, hvilket er din sikkerhed for en kompetent reparation og en PS4, der næsten er så god som ny. Skal vi hjælpe dig med din PS4 reparation i København? Så er du velkommen til at kigge direkte ind i vores butik på Holsteinsgade 6 eller ringe på +45 61 51 55 45.

Klik her og se priser

Reparation af Playstation 4 hos GET IT FIXED

Hos GET IT FIXED hjælper vi dig med din Playstation 4 reparation med et smil. Vi er alle uddannede reparatører og har både stor viden og masser af erfaring at trække på. Flere af os elsker selv et spil i ny og næ, så vi ved, hvor surt det er, når konsollen strejker. Udover reparation af PS4, kan vi også tilbyde PS3 reparation samt reparation og service på en lang række andre spillekonsoller.

Ved PS4 reparation i København kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Rensning
  • Ny laser i drev
  • Reparation af HDMI-indgang
  • Dataoverflytning

Ovenstående er blot eksempler. Du kan se alle vores reparationer og priser her. Du kan også ringe til os på +45 61 51 55 45 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvis du har spørgsmål omkring din Playstation 4 reparation eller PS3 reparation.

Spar penge ved reparation af controller – Gør noget godt for miljøet

Hvis dine controllers er begyndt at være langsomme i reaktionstiden eller andet, så kan de i langt de fleste tilfælde repareres. Så der er altså ingen grund til at investere i nye controllers, uden først lige at forhøre dig hos os.

Skal vi hjælpe dig med din PS4 reparation i København? Sving ind forbi Holsteinsgade 6 – vi ses!

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545