|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

PlayStation 5 reparation

Har du oplevet din PlayStation 5 går i stå netop, som du skal affyre det afgørende mål i FIFA, eller at den slukker, mens du står midt i kampens hede i Fortnite? Så er der hjælp at hente hos GET IT FIXED. Vi tilbyder PlayStation 5 reparation, der er både effektiv og hurtig, så du igen kan fordybe dig i spillenes verden.

Vi har god erfaring med PlayStation 5 reparation, så vi kan garanterer dig, at du får den mest professionelle og kyndige hjælp. Vi fikser din PlayStation, så den bliver så god som ny. Hvis du har brug for kompetent PlayStation 5 reparation, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 61 51 55 45. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butikker på Østerbro og Amager. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores butikker, er der mulighed for at sende din PlayStation til os. Alt du skal gøre er at sende din PlayStation 5 ind til os sammen med en udfyldt og udprintet kontaktformular/PDF, som du finder her.

Reparation PlayStation 5

Behøver du reparation af PlayStation 5, så er vi det rette sted at gå til. Vi ved, hvor irriterende det kan være, når man ikke kan spille ens yndlingsspil med vennerne på sin PlayStation. Derfor er vores reparation af PlayStation 5 hurtig og effektiv. Vi tilbyder udover PlayStation 5 reparation også reparation af en lange række andre spillekonsoller, såsom PS4 og PS3.
Ved en PlayStation 5 reparation hos GET IT FIXED kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Rensning
  • Ny laser i drev
  • Reparation af HDMI-indgang
  • Dataoverflytning

Har du brug for reparation af PlayStation 5, kan du se vores services og priser her. Du er også velkommen til at kontakte os på +45 61 51 55 45 eller kontaktformularen her på siden, hvis du har spørgsmål til enten forsendelse, pris eller reparationen.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545