Bærbar & stationær

ÅBNINGSTIDER

GET IT FIXED:
Mandag - Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 16.00
Søndag:Lukket
Holsteinsgade 6 | 2100 København Ø
61515545

Effektiv computer reparation på Østerbro

Er du blevet afbrudt midt i opgaveskrivningen eller yndlingsserien af en computer, der hakker og driller? Hos Get It Fixed kan vi hjælpe dig hurtigt videre med en professionel computer reparation på Østerbro! Vi er en erfaring butik med masser af viden omkring elektronik, og så vægter vi kvalitet og kundeservice meget højt. Kort fortalt kan du forvente et langtidsholdbart resultat, der udføres af et kompetent og smilende team. Skal vi hjælpe dig med din computer reparation? Så drop ind til os på Holsteinsgade 6.

Se priser

Computer & PC reparation – tæt på Frederiksberg

Vi bor helt centralt på Østerbro, så hvis du er på jagt efter en kvalitativ computer & PC reparation nær Frederiksberg – eller et hvilket som helst andet sted i København – finder du os nemt i både bil, på cykel eller med bussen. Vi tilbyder reparation fra alle producenter, og uanset om du har en stationær eller en bærbar, står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Get It fixed har vi styr på kompetencerne, og derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af forskellige services. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Nyt batteri
  • Skærmskift
  • Nyt keyboard
  • Vandskade
  • Reparation af grafikkort
  • Recovery
  • Fjernelse af virus og malware
  • Opgradering med SSD harddisk

Ovenstående er kun et udkast, og vi lader os sjældent begrænse. Derfor er du naturligvis velkommen til at give os et kald på +45 61 51 55 45. Hvis du ikke direkte kan lokalisere problemet, kan vi også udføre en gratis fejlfinding – på den måde sikrer vi, at din computer bliver fuldt funktionsdygtig igen.

Spar penge med reparation af oplader – Computer reparation

Mange tror, at en oplader kun har et enkelt liv at gøre godt med. Faktisk, kan vi i langt de fleste tilfælde reparere din oplader hurtigt og effektivt – og endda til en billig pris. Der er på den måde en del penge at spare, hvis du lader os reparere din oplader i stedet for at købe en ny.

Computer og PC reparation på Østerbro? Kig ind i vores butik på Holsteinsgade 6 – Vi ses!

Sidebar

Iphone reparation på Østerbro, lige ved Østerbrogade – og meget mere

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation på Østerbro? Så drop ind i butikken på Holstensgade 6 – lige ved Østerbrogade.

Vi ses!

Kontakt os
Clear
Cache