|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Effektiv computer reparation i København

Er du blevet afbrudt midt i opgaveskrivningen eller yndlingsserien af en computer, der hakker og driller? Hos GET IT FIXED kan vi hjælpe dig hurtigt videre med en professionel computer reparation på Østerbro eller Amager! Vi har stor erfaring og masser af viden omkring elektronik, og så vægter vi kvalitet og kundeservice meget højt. Kort fortalt kan du forvente et langtidsholdbart resultat, der udføres af et kompetent og smilende team. Skal vi hjælpe dig med din computer reparation? Så besøg os på Holsteinsgade 6 eller Amagerbrogade 63.

Klik her og se priser

Computer & PC reparation Amager og Østerbro

Vi har butikker på både Østerbro og Amager, så hvis du er på jagt efter en kvalitativ computer reparation Amager – eller et hvilket som helst andet sted i København – finder du os nemt i både bil, på cykel eller med bussen. Vi tilbyder reparation fra alle producenter, og uanset om du har en stationær eller en bærbar, står vi klar til at hjælpe dig.

Hos GET IT FIXED har vi styr på kompetencerne, og derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af forskellige services. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Nyt batteri
  • Skærmskift
  • Nyt keyboard
  • Vandskade
  • Reparation af grafikkort
  • Recovery
  • Fjernelse af virus og malware
  • Opgradering med SSD harddisk

Ovenstående er kun et udkast, og vi lader os sjældent begrænse. Derfor er du naturligvis velkommen til at give os et kald på +45 61 51 55 45. Hvis du ikke direkte kan lokalisere problemet, kan vi også udføre en gratis fejlfinding – på den måde sikrer vi, at din computer bliver fuldt funktionsdygtig igen.

Spar penge med reparation af oplader – Computer reparation

Mange tror, at en oplader kun har et enkelt liv at gøre godt med. Faktisk, kan vi i langt de fleste tilfælde reparere din oplader hurtigt og effektivt – og endda til en billig pris. Der er på den måde en del penge at spare, hvis du lader os reparere din oplader i stedet for at købe en ny.

Computer og PC reparation på Østerbro eller Amagerbro? Kig ind i vores butikker – Vi ses!

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545