|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Væskeskade MacBook

Er der kommet væske ned i din MacBook, så er tilbyder vi reparation af væskeskade i MacBook. Hos GET IT FIXED har vi stor erfaring med reparation af væskeskader, så du er i trygge hænder hos os. Vores erfaring giver os kompetencerne til at give dig en hurtig og kompetent reparation af væskeskade i MacBook, så du kan komme hurtigt online igen. Vi ved godt, at det kan være svært at undvære sin computer, så vi arbejder altid så effektivt som muligt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Har du fået en væskeskade i Macbook, er du velkommen til at kontakte os på +45 61 51 55 45 eller besøge os i vores butikker i København:

  • Holsteinsgade 6, 2100 Østerbro
  • Amagerbrogade 63, 2300 Amager

Så tager vi et kig på din computer.

Væskeskade iPhone

Har du tabt din iPhone i noget vand, eller er du kommet til at spilde ud over den, så frygt ikke. Hos GET IT FIXED tilbyder vi reparation af væskeskade i iPhone. Det er aldrig sjovt at undvære sin mobil særlig længe ad gangen. Den er på mange måder vores kontakt med omverdenen. Vi forstår godt, hvis du har hurtigt brug for at din iPhone fungerer igen. Derfor tilbyder vi også hurtig og effektiv reparation af væskeskade i iPhone. Vi har stor erfaring med reparation af væskeskader, så du kan være sikker på at få professionel hjælp, hvis uheldet skulle være sket. Vi sørger for, at din iPhone bliver så god som ny.

Har du brug for en hurtig reparation af væskeskade i iPhone, er du velkommen til at kontakte os på +45 61 51 55 45 eller besøge os i vores butik på Holsteinsgade 6 i København. Hos GET IT FIXED skal vi nok fikse din iPhone så hurtigt som muligt.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545