|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Sælg brugt mobil

Er du en af dem, der har brugte mobiler til at ligge og fylde i skuffen, så kan du hos GET IT FIXED sælge din brugte mobil. Så kan du tjene penge på den i stedet for at smide den ud. Vi kigger gerne på din gamle mobil, og herefter giver vi dig en fornuftig pris. Sælg brugt mobil til os – den kan stadig være penge værd, selvom du gerne vil udskifte den med en ny. Uanset om mobilen er defekt eller ej, så kan den stadig være penge værd.

Vi er især interesseret i opkøb af forskellige iPhones, så har du en gammel og brugt iPhone, der bare skal skiftes ud med en ny, så kom forbi vores butik inden du smider den ud. Vi har butikker på både Østerbro og Amager i København. Du kan også kontakte os på telefon +45 61 51 55 45 for at høre mere om, hvad vi vil give for din brugte mobil. Sælg brugt mobil til os, og få penge ned i lommen til din nye mobil i stedet.

Sælg brugt PC

Har du en Mac, som du gerne vil skifte til en nyere udgave, så kan du sælge den til os hos GET IT FIXED. Sælg en brugt PC og få penge for den fremfor at smide den ud. Den kan sagtens være penge værd, selvom den er defekt eller beskadiget. Kig forbi vores butikker, så vi kan kigge på din Mac. Vi laver en vurdering af din Mac, og ud fra denne giver vi dig en fornuftig pris. Selvom du ikke længere skal bruge din Mac, kan den potentielt stadig være noget værd for en anden. Så sælg brugt PC til os i stedet for at smide den ud. Den kan stadig have værdi.

Når vi køber brugte devices, klargør vi dem efterfølgende til salg. Vi sørger for, at de fungerer korrekt, så køberen kan bruge dem med det samme.

Vil du gerne sælge eller købe en brugt mobil, computer, tablet eller PlayStation, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik for at se udvalget.

Vær opmærksom på, at vi også tilbyder reparationer af både computere, mobiler og tablets. Du kan læse mere om vores reparationer her.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545