|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

IPhone reparation – erhverv

Er I en virksomhed, som står med et løbende behov for reparation af iPhone, Mac og andet elektronik? Få en firmaftale med GetItFixed – vi sørger for at reparere jeres udstyr, så I kan gøre jeres arbejde.
Hurtig reparation af mobiltelefoner og computere? GetItFixed er en kompetent og stabil leverandør af elektronikservice til bl.a. virksomheder.
Hør nærmere om Mac-, pc- og iPhone reparation til erhverv. Kontakt os på telefon +45 61 51 55 45 og få mere at vide om muligheden for en fast firmaaftale, som gør hverdagen lettere for jer.

Hvad kan vi gøre for jer?

Hos GetItFixed reparerer vi iPhones, MacBook, iPad, stationære computere og andet elektronik, som er uundværligt på arbejdspladsen.
Vores team af teknikere er eksperter i Apples produkter og kan derfor tilbyde hurtig iPhone og Mac reparation til erhverv. Den korte ekspeditionstid betyder, at I hurtigt får jeres devices tilbage i fuldt funktionsdygtig stand, så I undgår kostbar ”nedetid”.
Vi tilbyder afhentning og levering af elektronisk udstyr, som sparer jeres virksomhed for tid og besvær.

Professionel Mac, pc og iPhone reparation til erhverv

Overlad det til en fagmand at reparere og vedligeholde virksomhedens udstyr. Hos GetItFixed brænder vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi tilbyder:

  • Fejlfinding
  • Skærmskift
  • Fysisk rensning
  • Opgradering med SSD-harddisk
  • Opgradering af RAM
  • Recovery
  • Systemoverførsel
  • Virusfjernelse
  • Nyt batteri

Hvis jeres virksomhed har særlige udfordringer med det elektroniske udstyr, finder vi en løsning. Som eksperter inden for Mac, pc og iPhone reparation er vi den rette partner til vedligeholdelse af elektronisk udstyr. Vores teknikere har ingeniørbaggrund og kan derfor trække på solid faglig viden om mobil- og computerteknologi.

Bestil iPhone reparation til erhverv

Undgå ”nedetid” – få hurtig reparation af firmaets elektroniske udstyr og kom videre med arbejdet. Kontakt GetItFixed på telefon +45 61 51 55 45 og hør mere om vores firmaordning med bl.a. iPhone reparation til erhverv. Vi er til for at hjælpe jer!

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545