|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Hvor bæredygtig er din telefon?

Spar miljøet – køb og sælg brugt udstyr

Er du en af de mange, som ønsker at gøre noget godt for miljøet? Køb en brugt mobil eller computer hos GetItFixed – det er win-win for både dig og naturen omkring os.
Sælg dit brugte, elektroniske udstyr til os, så en anden kan få glæde af en velfungerende, bæredygtig telefon eller computer.
Det er genbrug, som giver mening! Hør nærmere om, hvordan du sælger eller køber brugt udstyr – ring til GetItFixed på telefon +45 61 51 55 45 eller kig forbi vores butikker.

Køb, salg og bytte af udstyr

Vi både køber, sælger og bytter alt slags elektronik. Måske sidder du med et Apple produkt, som umiddelbart er defekt, men som vi kunne være interesserede i at købe.
Kig forbi vores butikker og få en god pris på din brugte iPhone, Mac eller PlayStation.
På den måde kan andre få f.eks. en bæredygtig og billig telefon, og du kan få midler til at købe en nyere model.

Sælg, køb og byt – brugt og bæredygtigt telefon udstyr er så godt som nyt

  • Diverse generationer af iPhones
  • Forskellige typer MacBooks og andre bærbare
  • Diverse generationer af iPads
  • Playstation – med særligt fokus på PlayStation 4

Stort udvalg i brugte Apple-produkter

Vi får løbende nye, brugte devices ind, så kig forbi vores butikker og se vores aktuelle udvalg. Du kan også ringe til os på +45 61 51 55 45 – så finder vi en løsning til dig på f.eks. en brugt, bæredygtig telefon eller computer, som passer til dit behov og dit budget.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Hos GetItFixed kan du få repareret din telefon, computer, PlayStation og hvad du ellers måtte have af devices, som trænger til at blive fikset. Vi garanterer hurtig og kompetent service – tjek os ud på Trustpilot for at se, hvad andre siger om os.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545