|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Køb, salg & bytte

Vi både køber, sælger og bytter alt slags elektronik i vores butikker på Østerbro og Amager. Måske har du været så uheldig med din telefon eller computer, så en reparation ikke kan svare sig for dig. Når vi forholder os til en reparation, er vi altid fuldt transparente, så du aldrig er i tvivl om processen. Derfor råder vi dig også til at bytte din telefon eller computer, hvis vi vurderer, at det er til din fordel. Du er også mere end velkommen til at kigge ned med et defekt Apple produkt, så giver vi en pris på det.

Køb-, salg- og bytte indeholder bl.a.:

  • Diverse generationer af iPhones
  • Forskellige typer MacBooks og andre bærbare
  • Diverse generationer af iPads
  • Playstation – med særligt fokus på Playstation 4.

Vi får ofte nye elektroniske devices ind på vores lager, så du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Amager eller Østerbro og høre nærmere om, hvad vi ligger inde med i denne uge. Dog kan du altid være sikker på, at vi har en lang portefølje af Apples produkter.

Kig forbi angående køb, salg og bytte eller ring til os på 61 51 55 45.
Vi glæder os til at høre fra dig – skulle du stå og mangle noget akut, så finder vi hurtigt en løsning efter dit behov.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545