ÅBNINGSTIDER

GET IT FIXED:
Mandag - Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 16.00
Søndag:Lukket

Mac reparation på Østerbro med kvalitet i højsædet

Hos GET IT FIXED udfører vi professionel Mac reparation. Vi kan klare en bred vifte af forskellige problemer – og naturligvis altid med fokus på kvalitet og rigtig god service. Uanset om du har problemer med software eller hardware, står vi klar til at hjælpe med netop din Mac reparation på Østerbro. Vi bestræber os på at have din Mac klar samme dag, som du indleverer den, så du hurtigt er videre igen.

Klik her og se priser

En sikker og troværdig Mac reparation? Så skal valget falde på GET IT FIXED – det garanterer vi, at du ikke vil fortryde.

Bred serviceprofil – Mac reparation nær Frederiksberg & Hellerup
Vores hyggelige butik ligger midt på Østerbro, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en professionel Mac reparation nær Frederiksberg og Hellerup, så er der nem adgang til os i både bil, på cykel og med offentlig transport. Vi har flere års erfaring med service på Mac, så vi kan udføre at hav af forskellige reparationer, eksempelvis:

  • Skærmskift
  • Fysisk rensning
  • Opgradering med SSD-harddisk
  • Opgradering af RAM
  • Recovery
  • Systemoverførsel
  • Virusfjernelse Nyt batteri

Ovenstående er blot et udsnit af vores services. Du kan se alle vores reparationer samt priser her. Vi kan i forbindelse med din reparation også tilbyde en fejlfinding, hvis du ikke selv kan lokalisere problemet – på den måde er du også sikker på, at der bliver taget hånd om alle skader og

fejl, inden de eventuelt bliver mere alvorlige.

Vi udfører Mac reparation på alle Apples modeller

Hos GET IT FIXED er vi eksperter i Apples eksklusive udstyr, og vi sørger hele tiden for at holde os ajour på de nyeste modeller og den nyeste teknologi. Derfor kan vi også tilbyde reparationer på alle modeller, lige fra MacBook og MacBook Air til MacBook Pro og Mac.

Få hjælp til din Mac reparation på Østerbro

Vi hjælper dig gerne hurtigt videre med en Mac, der næsten er så god som ny. Giv os et kald på +45 61 51 55 45, udfyld kontaktformularen eller kig direkte ind i butikken på Holsteinsgade 6 på Østerbro!

Sidebar

Iphone reparation på Østerbro, lige ved Østerbrogade – og meget mere

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation på Østerbro? Så drop ind i butikken på Holstensgade 6 – lige ved Østerbrogade.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545