|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Mac reparation i København med kvalitet i højsædet

Hos GET IT FIXED udfører vi professionel Mac reparation på Østerbro og Amager i vores butikker. Vi kan klare en bred vifte af forskellige problemer – og naturligvis altid med fokus på kvalitet og rigtig god service. Uanset om du har problemer med software eller hardware, står vi klar til at hjælpe med netop din Mac reparation i København. Vi bestræber os på at have din Mac klar samme dag, som du indleverer den, så du hurtigt er videre igen.

Klik her og se priser

Ønsker du en sikker og troværdig Mac reparation? Så skal valget falde på GET IT FIXED – det garanterer vi, at du ikke vil fortryde.

Mac reparation på Østerbro

Vores hyggelige butik ligger midt på Østerbro, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en professionel Mac reparation nær Frederiksberg og Hellerup, så er der nem adgang til os i både bil, på cykel og med offentlig transport.

Østerbroafdelingen har eksisteret i knap 10 år, og siden 2015 har vi udøvet en lang række Mac reparationer på Østerbro for vores mange tilfredse kunder, hvilket har givet os en Trustpilot på 4,5 stjerner.

Mac reparation Amager

Vores nyeste afdeling på Amager tilbyder samme gode service og udbud af reparationer som vores butik på Østerbro. Kig forbi Amagerbrogade 63 og få foretaget reparation af Macbook Amager hurtigt og ordentligt – bussen går næsten lige til døren.

Alt i reparation af Mac i København

Vi har flere års erfaring med service på Mac, så vi kan udføre at hav af forskellige reparationer, eksempelvis:

  • Skærmskift
  • Fysisk rensning
  • Opgradering med SSD-harddisk
  • Opgradering af RAM
  • Recovery
  • Systemoverførsel
  • Virusfjernelse Nyt batteri

Ovenstående er blot et udsnit af vores services. Du kan se alle vores reparationer samt priser her. Vi kan i forbindelse med din reparation også tilbyde en fejlfinding, hvis du ikke selv kan lokalisere problemet – på den måde er du også sikker på, at der bliver taget hånd om alle skader og fejl, inden de eventuelt bliver mere alvorlige.

Vi udfører reparation på alle Apples modeller

Hos GET IT FIXED er vi eksperter i Apples eksklusive udstyr, og vi sørger hele tiden for at holde os ajour på de nyeste modeller og den nyeste teknologi. Derfor kan vi også tilbyde reparationer på alle modeller, lige fra MacBook og MacBook Air til MacBook Pro og Mac. Vi gør os ligeledes i iPhone reparation.

Få hjælp til din Mac reparation i København

Vi hjælper dig gerne hurtigt videre med en Mac, der næsten er så god som ny. Giv os et kald på +45 61 51 55 45, udfyld kontaktformularen eller kig direkte ind i en af vores butikker!

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545