|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Effektiv mobil reparation i København – Altid med et smil

Hos GET IT FIXED tilbyder vi hurtig og professionel mobil reparation i København. Vi tøver ikke med at kalde os eksperter i mobiltelefoner og teknik, og vi bestræber os altid på at levere resultater af en høj kvalitet samt en god kundeservice. Vi kan hjælpe med en bred vifte af skader og problemer på smartphones fra alle de store mærker.

Klik her og se priser

Mobil reparation nær Østerbrogade

Vores Østerbro afdeling ligger på Holsteingade 6, så hvis du er på er på udkig efter en mobil reparation på Østerbro, er vi det oplagte valg. Vi har gennem årene prøvet lidt af hvert inden for mobil reparation, så vi har en del erfaring at trække på. Vi er også uddannede inden for teknik og reparation. Når du vælger os til en mobil reparation på Østerbro, kan du altså være sikker på, at vi er klædt godt på til opgaven.

Mobil reparation Amager

Vores Amager afdeling ligger på Amagerbrogade 63, og tilbyder samme gode service og tekniske niveau som vores  afdeling på Østerbro. Vi kan reparere langt de fleste mobiler, selvfølgelig inklusive iPhones, og kan ofte tilbyde reparation mens du venter, alt efter hvilken reparation der er tale om. Brug os til mobil reparation på Amager – bussen kører næsten lige til døren.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Skærmskift
  • Udskiftning af home-knap
  • Nyt batteri
  • Reparation af bagcover

Vi kan også udføre en grundig fejlsøgning på din telefon, hvis du selv er i tvivl om, hvor fejlen er lokaliseret. Du kan se hele listen over reparationer lige her, ligesom du også altid er velkommen til at give os et kald på +45 61 51 55 45, hvis du har spørgsmål.

Vi fikser din vandskade – Mobil reparation

Der er en successrate på 70-80% i forhold til væskeskadereparationer!
Prisen for en væskeskaderesparation ligger typisk på 800kr – kunden får her et afslag i pris (50%), hvis enheden ikke kan reparares.

Et af de hyppige problemer vi står med, er vandskader. Hvis du har været uheldig at tabe din telefon i vand, anbefaler vi, at du kommer ind til os hurtigst muligt. På den måde kan du minimere skadens omfang. Vi bruger specialudstyr til denne reparation, og du må regne med to dages ekspeditionstid, da skaden ofte er mere omfattende.

Mobil reparation i København? – Kig ind i en af vores butikker – vi glæder os til at hjælpe dig!

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545