|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

iPad reparation København – kvalitet og service i topklasse

Har du været uheldig at tabe din iPad på gulvet, så skærmen er splintret? Eller er softwaren langsom? Uanset hvor stor eller lille problemet er, kan vi her hos GET IT FIXED hjælpe dig med en professionel iPad reparation. Vi er et kompetent team af begejstrede reparatører, der brænder for elektronik, kvalitet og god kundeservice – og som et ekstra plus bestræber vi os på at klare reparationen samme dag, du indleverer dit device til en iPad reparation hos os på Østerbro eller Amager. Nemmere bliver det vist ikke!

Klik her og se priser

iPad reparation nær Frederiksberg og Hellerup – GET IT FIXED

Er du på udkig efter en kyndig iPad reparation nær Frederiksberg eller Hellerup? Du kommer nemt til vores butik på Holsteinsgade 6 på cykel, i bil og med bussen, og som et ekstra plus har du også mulighed for at sidde og vente i butikken og endda følge med i reparationen. Vores værksted ligger nemlig i åben forbindelse med resten af butikken og er udstyret med det nyeste udstyr, der sikrer en præcis og effektiv reparation.

Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret på de nyste modeller fra Apple, ligesom vi også følger med i de nyeste metoder og teknologier inden for reparation af udstyret. På den måde kan vi sikre dig den bedste og hurtigste iPad reparation på Østerbro.

iPad reparation Amager

Vores nyeste filial ligger på Amagerbrogade 63, og er således nem at komme til fra Christianshavn, Indre By, og Vesterbro. Vi garanterer samme gode service i vores butik på Amager, som du kender fra vores afdeling på Østerbro. Kig forbi med din iPad, uanset årgang, og så sørger vi for hurtig og smertefri operation. Vi kan også hjælpe med reparation af meget andet elektronik, for eksempel iPhone reparation Amager.

Hvad kan vi hjælpe med omkring din iPad reparation

En af de mest hyppige skader, vi ser her i butikken, er ituslåede og splintrede skærme. Hos os yder vi professionel førstehjælp til din skræm, og vi påsætter gerne beskyttelsesfilm på den nye skærm, hvis du ønsker det. Ved iPad reparation hos os på Østerbro kan vi derudover blandt andet hjælpe med:

  • Udskiftning af home-knap
  • Udskiftning af volume-knap
  • Udskiftning af antenne
  • Nyt batteri
  • Softwareopdatering
  • Væskeskade/rensning

Klik her for at se alle vores reparationer og priser.

Ipad reparation i København? GET IT FIXED er det sikre valg! Vi ses i butikken

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 61 51 55 45.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545