ÅBNINGSTIDER

GET IT FIXED:
Mandag - Fredag:10.00 - 18.00
Lørdag:10.00 - 16.00
Søndag:Lukket

Bag om Getitfixed.dk

Ejer Ken Lau Nielsen åbnede GET IT FIXED.DK Aps 01.09.15. Læs hans historie her:

“Jeg har 10 års erfaring hos www.welltec.com, som er en virksomhed i vækst inden for robotteknologi i oliebranchen. Primært har jeg arbejdet med produktionen med udvikling af prototyper samt produktionsfremstilling, men har de sidste fem år haft fokus på videreuddannelse inden jeg åbnede getitfixed.dk. Primært er mine udannelser inden for produktion, produktudvikling, produktionsoptimering fremstilling med mere. Derudover har jeg arbejdet hos www.radiometer.dk i produktudviklingsafdelingen med test, verificering, samt produkters produktlivslivscyklus. Samtidigt har jeg drevet et kontorfællesskab med fokus på iværksætterrig og vidensdeling. Efter en længere videreuddannelse har jeg arbejdede hos www.cuva.dk, som er en ingeniør/konsulent-virksomhed, og www.garia.dk, som laver verdens førende golfbiler.

Ved siden af arbejde og uddannelse, har jeg siden 2010 repareret elektronik, som er min store lidenskab. Det var netop dette der gjorde, at jeg tog springet som selvstændig og startede butik på Holsteinsgade 6, 2100 Østerbro i 2015.

Jeg har derfor adskillige års erfaring med reparation af elektronik og yder midt bedste for vores kunder. Især det, at skille ting ad, finde fejl og forbedre produkter finder jeg stor glæde ved.

Vi er idag 4 medarbejdere (2018) og er i vækst.

Mit mål er at blive den bedste i Danmark til, at løse problemer inden for hverdagselektronik, samt at blive den bedste i kvalitet, hurtig problemløsning og gensidig tillid.

I 2020 regner jeg med vi vil være klar til at starte en ny butik op men det vigtigste er dog kvaliteten.”

Sidebar

Iphone reparation på Østerbro, lige ved Østerbrogade – og meget mere

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation på Østerbro? Så drop ind i butikken på Holstensgade 6 – lige ved Østerbrogade.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545