|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Bag om Getitfixed.dk

Ejer Ken Lau Nielsen åbnede GET IT FIXED.DK Aps 01.09.15. Læs hans historie her:

“Jeg har 10 års erfaring hos www.welltec.com, som er en virksomhed i vækst inden for robotteknologi i oliebranchen. Primært har jeg arbejdet med produktionen med udvikling af prototyper samt produktionsfremstilling, men har de sidste fem år haft fokus på videreuddannelse inden jeg åbnede getitfixed.dk. Primært er mine udannelser inden for produktion, produktudvikling, produktionsoptimering fremstilling med mere. Derudover har jeg arbejdet hos www.radiometer.dk i produktudviklingsafdelingen med test, verificering, samt produkters produktlivslivscyklus. Samtidigt har jeg drevet et kontorfællesskab med fokus på iværksætterrig og vidensdeling. Efter en længere videreuddannelse har jeg arbejdede hos www.cuva.dk, som er en ingeniør/konsulent-virksomhed, og www.garia.dk, som laver verdens førende golfbiler.

Ved siden af arbejde og uddannelse, har jeg siden 2010 repareret elektronik, som er min store lidenskab. Det var netop dette der gjorde, at jeg tog springet som selvstændig og startede butik på Holsteinsgade 6, 2100 Østerbro i 2015.

Jeg har derfor adskillige års erfaring med reparation af elektronik og yder midt bedste for vores kunder. Især det, at skille ting ad, finde fejl og forbedre produkter finder jeg stor glæde ved.

Vi er idag 4 medarbejdere (2018) og er i vækst.

Mit mål er at blive den bedste i Danmark til, at løse problemer inden for hverdagselektronik, samt at blive den bedste i kvalitet, hurtig problemløsning og gensidig tillid.

I 2023 har vi startet en ny filial på Amager, men selvom vi bliver større, er det vigtigste dog stadig kvaliteten.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545