|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Sælg brugt iPhone og Mac

Står du og skal have ny mobil eller computer? Lad være med at smide dit gamle device ud – måske er det penge værd. Få en god pris – sælg brugt iPhone eller Mac til GetItFixed – så har du penge til at hjælpe dig godt på vej til en ny mobil.
Hør mere om, hvad vi vil give for din brugte iPhone – ring til os på telefon +45 61 51 55 45 eller kom forbi butikken og lad os give dig et bud på køb af brugt iPhone.

Hvad er din brugte iPhone værd?

Måske står du med en defekt iPhone, som du er klar til at smide ud og derefter anskaffe en ny. STOP inden du når skraldespanden! Måske kan du få penge for din brugte iPhone hos GetItFixed.
Lad os se på din telefon og herefter komme med et bud.

Køb brugt iPhone og Mac hos GetItFixed

Vi har altid et bredt udvalg af brugte mobiler og computere. Køb brugt Mac eller iPhone hos GetItFixed og få et velfungerende device, som du kan få stor glæde af, selvom det er brugt.
Inden salg af brugt Mac eller iPhone sikrer vi os naturligvis, at enheden fungerer perfekt, så du kan bruge den med det samme.

Sælg brugt Mac og iPhone

Vi er interesserede i opkøb af følgende:

  • Diverse generationer af iPhones
  • Forskellige typer MacBooks og andre bærbare
  • iPads
  • Playstation – med særligt fokus på Playstation 4

Køb brugt Mac og iPhone

Vores udvalg af brugt udstyr skifter løbende, så kig forbi vores butikker og se, hvad vi har på hylderne af f.eks. brugt Mac og iPhone. Du er også velkommen til at ringe på telefon +45 61 51 55 45, hvis du har forespørgsler om salg eller køb af brugt Mac og iPhone.

Husk, at vi også reparerer alle typer af mobiltelefoner, computere og tablets. Du kan læse mere om vores reparationer her

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545