|

Amager

Amagerbrogade 63, 2300 København

Harddisk reparation

Er din harddisk gået i stykker? Så frygt ikke for spildt data. Vi kan hjælpe med en harddisk reparation, hvis uheldet skulle være ude. Vi hjælper dig med at genfinde data, så der ikke er noget, der går tabt. Vi overflytter din data til en ny harddisk, så det går ikke tabt. Vi har god erfaring med harddisk reparation, så du er i trygge hænder hos os. Vi anbefaler, at din harddisk bliver udskiftet med en ny, hvis den går i stykker. Ved harddisk reparation hos GET IT FIXED arbejder vi for at gendanne dine data. Når vi har gendannet harddiskens data og overflyttet den til en ny, anbefaler vi, at harddisken bliver destrueret. Har du spørgsmål til harddisk reparation er du velkommen til at kontakte os på +45 61 51 55 45. Vi giver dig en hurtig, kompetent og effektiv harddisk reparation, så din data ikke går tabt.

Reparation af harddisk

Hvis din harddisk går i stykker, så tager vi udgangspunkt i at gendanne det data, der er på harddisken. Hvis du oplever, at din harddisk går i stykker, anbefaler vi, at du slukker for din computer og fjerne strømtilslutningen med det samme. Dette anbefaler vi, fordi du kan gøre skaden større ved at lade den være tændt.

Kom gerne forbi vores butikker i København eller kontakt os på +45 61 51 55 45, hvis du har spørgsmål til reparation af harddisk. Har du ikke mulighed for at besøge vores butik, er der mulighed for at du kan sende den ødelagte harddisk til os. Alt du skal gøre er at udfylde og printe en formular med beskrivelse med skaden, som du vedlægger i pakken. Find formularen her. Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne, så du kan få repareret din harddisk hurtigt og effektivt.

Sidebar

Iphone reparation i København – og meget mere!

Udover at du kan få repareret din iPhone, tilbyder vi også reparation af MacBook, iPad, smatphone, laptops, stationære computere og meget mere. Vi har også køb af salg af elektronik, ligesom vi også kan reparere din oplader til din bærbare computer.

Har du brug for en iPhone reparation i København? – Så drop ind i vores butik på Østerbro eller Amager.

Vi ses!

Kontakt os
Adresse

Skriv til os

61515545